Menu
Image: Pixabay

Hvad Kan Man Lave På Oslobåden?

  • D. 08.12.2020

Rejser man til Norge ved hjælp af Oslobåden, så kan man med fordel bruge rejsetiden på nogle af de sjove aktiviteter, der findes ombord. Transport er normalt en lidt kedelig affære, der blot skal overståes, men sådan er det på ingen måder, når du rejser med Oslobåden. Se blot alle de sjove ting, du kan lave, herunder.

Shop amok

Hvis du er typen, der elsker shopping, så er der gode muligheder for underholdning på båden. Du kan nemlig købe toldfrit i deres shop, hvor du kan købe alt fra brugskunst, tøj, smykker, urer, mad, alkohol og meget andet.

Nyd en drink

På båden finder du selvfølgelig også en veludstyret bar, hvor du kan læne dig tilbage og nyde en kold og velfortjent drink. Hvis tingene går vildt for sig, så kan du oven i købet også slå dig løs på dansegulvet.

Et dyp i poolen

På båden finder du også et lækkert poolområde, hvor du kan tage en frisk dukkert eller nyde en tur i spabad. Området er super lækkert indrettet, og det får dig til at føle, at du allerede er ankommet til din ferie.

For de mindste

Undervejs laver personalet også en masse forskellige aktiviteter, der er henvendt til de mindre børn. Eksempelvis er der sjove konkurrencer, ansigtsmaling eller lignende.

Tak til Smykker, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Der kan du blandt andet købe: Smykker. Tusind tak for støtten, siger vi.

Relaterede indlæg