Menu
Image: lilleputthammer.no

Hvad Er: Lilleputthammer

I byen lillehammer finder du et sted der hedder lilleputhammer, stedet er kendt for at være en familiepark for de fleste. Norges historie med trolde er helt speciel, og uden at vide det helt præcist så er der mange der mener at trolde og konceptet om trolde som en sød lille fyr, stammer fra norge.

I danmark bruger vi det også i børnesangen: Oppe i norge, boede 3 trolde, troldefar, troldemor og lille oldebolle.

Lillehammer: Hundevegen 39, 2636 Øyer norge, huser en park der hedder Lilleputhammer som åbnede første gang i 1982. Det er en af de få forlystelsesparker der er i norge. Norge er ikke normalt kendt for at have et hav af forlystelsesparker, og landet er også meget stort, så der kan være langt til den nærmeste sted.

Lilleputthammer; trolde land i norge bærer lidt præg af det er et gammelt sted at besøge. Det er ikke meget mere end en stor legeplads. Men det koster også kun cirka 59 kroner at komme ind : prisen er fra hjemmesiden i 2020 - du får 5% rabat ved at bestille online

Det er 800m2 legeland for børnefamilier især. 

Lilleputthammer ligger i nærheden af byen lillehammer der er kendt for skisport og blandt andet har huset vinter ol.

Tak til avXperten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik på avXpertens enorme webshop, hvor du også kan finde tilbehør til elektronik som fx en gamer stol eller måske en smartphone holder til bilen.