Menu
Image: Pixabay

Top 3: De Flotteste Steder I Norge

Når man vælger at tage på ferie i Norge, så vælger man også nogle af de mest spektakulære naturoplevelser, der findes i verden. For at sige det mildt, så kan den norske natur være både ubeskrivelig og betagende.

Men hvilke oplevelser er de flotteste? Dette er spørgsmålet, vi vil forsøge at besvare i denne artikel. God fornøjelse med din tur til det prægtige Norge.

Liste: De flotteste steder i Norge

1. Geirangfjorden

Geirangfjorden er en af de mest populære steder til vandreture i norge, hvilket i høj grad skyldes den pragtfulde natur, hvor du blandt andet kan opleve “de syv søstre”, der er en række meget kendte fjordvandfald.

2. Prædikestolen

Prædikestolen er mere eller mindre verdenskendt, og når du først når til toppen, så føles det som om at du kan kigge udover hele verden. Prædikestolen er stejl klippe, der er mere end 600 meter høj og rager godt ud, så du føler du står og prædiker til hele verden.

3. Lofoten

Lofoten er et sandt Nirvana for alle, der elsker at fiske. Der er mere end 80 øer i området, hvor det vrimler med torsk og liv i vandet omkring. Er du rigtig heldig, så kan du også spotte en flok spækhuggere.