Menu
Image: Pixabay

Hvad Skal Man Se I Oslo Med Børn?

Norge er et dejligt sted at opholde sig, også hvis man har børn med. Og opholder man sig ovenikøbet i hovedstaden Oslo, så vil du hurtigt opleve, at der er masse af skønne oplevelser, der er særligt velegnede til børn.

Vi har lavet hjemmearbejdet for dig, og fundet nogle af de mest anbefalelsesværdige steder i Oslo, som du kan og bør besøge med børn.

1. Leos Lekeland (Leos Legeland)

Leos Legeland er stort og flot, hvor dine børn kan hoppe, klatre, rutsje og løbe. Leos Legeland byder på alt det, man forventer af et legeland, og dine børn vil uden tvivl være vilde med det. Dette er især et perfekt sted til en regnvejrsdag.

2. Ekeberg besøgsgård

På Ekeberg besøgsgård kan du og dine børn komme ud og møde alt fra ænder og kaniner til heste. Du kan både få lov at ride og køre i hestevogn, ligesom at der også er en traktorbane. Der er også et lækkert spisested, der laver nogle formidable vafler.

3. Oslo Vinterpark Tryvann

Hvis i elsker vintersport og måske endda plejer at være på skiferie, så er Oslo vinterpark et sted, der formentlig vil falde i rigtig god jord. Parken er blevet brugt til både X-Games, Ungdoms OL og meget mere.

Relaterede indlæg